Quality Truckstyling Parts
Volvo FH - Alkhaldi (Saoedi-Arabië)

Volvo FH - Alkhaldi (Saoedi-Arabië)

Volvo FH - Alkhaldi (Saoedi-Arabië)

Khader komt uit Saoedi-Arabië en zocht een geschikte tweedehands trekker voor zijn bedrijf. Die vond hij bij Vaex. Maar een standaard trekker was niet genoeg voor hem, dus bezocht hij ons bedrijf voor advies en de nodige accessoires. Buffl heeft gezorgd voor de verdere opbouw van de Volvo. Wat Khader allemaal bij ons heeft uitgezocht en hoe dit heeft uitgepakt, zie je hieronder in het fotoverslag.

Khader koos voor een Volvo FH4 Globetrotter XL 6x2 trekker.

Op het dak zijn vier Nedking luchthoorns gemonteerd. De Nedkings worden aangestuurd door ons manueel luchtventiel. Handmatig te doseren, dus van beschaafd naar knetterhard! Voor signalering werd gekozen voor Britax LED flitslampen met helder glas. 

Boven de Fox Parts zonneklep is een Aerosign lichtbak van 160 x 40 cm geplaatst. Boven de lichtbak is gekozen voor 5 Briod Ozz verstralers. Deze verstralers zijn gemonteerd op onze Turbo Truckparts RVS verstralersteun voor achter een lichtbak. 

De achterkant van de cabine moest strak, de Volvo achterwand bood uitkomst. De achterwand leent zich perfect voor de special paint. MW Designs heeft dit verzorgd.

Verlichte Volvo letters in de kleur oranje, gemonteerd op de gladde frontplaat.

Vier Briod verstralers op de Hypro bullbar gemonteerd. 

Er is gekozen voor de Omnius slim taillight frames. Deze zijn strakker, lichter, te monteren vanaf 1 zijde en super mooi te spuiten. Ze zijn hier mee gespoten in de kleur van de Volvo. In de frames is gekozen voor Strands Izeled Dark Knight lampen. Tussen de achterste assen is de ruimte gevuld met kunststof strings.

Special paint loopt prachtig door op het Omnius slim taillight frame

Niet alleen Strands Dark Knight achterlichten, ook de breedtelampen zijn van Strands en donker uitgevoerd.

GIS Instaprubber mag natuurlijk niet ontbreken ;)

Uiteraard zijn er nog heel veel geleverde accesoires die hierboven niet benoemd zijn. Wil je meer informatie over de items op deze auto, of wil je advies over het opbouwen van jouw auto? Bel ons dan op 0348-20 0002 of mail naar [email protected]


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »