Quality Truckstyling Parts

Truck Event Superdik - 9 & 10 juni - Soesterberg

Superdik, de nieuwe truckshow met alleen de dikste showtrucks. Vrijdagavond 9 juni en zaterdag 10 juni kun je zo'n 250 showtrucks van dichtbij bewonderen. Allemaal uit de categorie 'superdik'! Klik op de banner voor meer informatie.

Truckshow Superdik 2023

9 en 10 juni 2023 - Soesterberg

Superdik, de nieuwe truckshow met alleen de dikste showtrucks. Vrijdagavond 9 juni en zaterdag 10 juni kun je zo'n 250 showtrucks van dichtbij bewonderen. Allemaal uit de categorie 'superdik'! 

Op vrijdagavond kun je genieten van het vuuruur en draaien we de lekkerste plaatjes in de feesttent. Er is voldoende gelegenheid om te eten en te drinken. Uiteraard denken wij ook aan de jongste en hebben we divers vermaak voor de nieuwe generatie professionals.

Bezoekersinformatie

Op vrijdag ben je welkom vanaf 19.00 uur (kassa en parkeerterrein open vanaf 18.30 uur). We eindigen om 0.30 uur. Zaterdag gaan de poorten open om 10.00 uur en eindigen we om 16.00 uur. Aansluitend begint de uittocht van de vrachtwagens. 

Entreekosten zijn € 5 per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis). Dit kun je bij het betreden van het terrein betalen, cash of pin. Parkeren is gratis!

We hebben een hele toffe locatie, je bent namelijk welkom op het defensieterrein 'de Vlasakkers' in Soesterberg. Een super gave locatie in het midden van Nederland. Het adres is De Stompert in Soesterberg. Ter plaatste staan verkeersbegeleiders en vrijwilligers klaar om je naar de parkeerplaats en ingang te wijzen.

Programma

We zijn druk bezig om er een onwijs leuk evenement van te maken. De precieze invulling hiervan zullen we later bekend maken. Zet 9 en 10 juni in ieder geval in je agenda. Tot dan!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »