Quality Truckstyling Parts

Win een SUPERDIK prijzenpakket!

Op 31 mei en 1 juni is de tweede editie van Superdik! Het evenement van vorig jaar was een enorm succes en om dat te vieren willen we iets terugdoen voor onze geweldige community. We geven een Superdik-prijzenpakket weg tijdens deze editie van Superdik! Hoe kun je meedoen? Heel simpel, laat de code 'Superdik' achter in het opmerkingenveld van je bestelling. De winnaars kunnen de prijs tijdens het evenement komen ophalen. Op 30 mei wordt via e-mail contact opgenomen met de winnaars. Veel succes en tot ziens bij Superdik!

Truckshow Superdik 2024


31 mei en 1 juni 2024 – Papendal, Arnhem

Superdik, de truckshow met alleen de dikste showtrucks. Vrijdagavond 31 mei en zaterdag 1 juni kun je zo'n 250 showtrucks van dichtbij bewonderen. Allemaal uit de categorie 'superdik'! 

Op vrijdagavond kun je genieten van het vuuruur en draaien we de lekkerste plaatjes in de feesttent. Er is voldoende gelegenheid om te eten en te drinken. Uiteraard denken wij ook aan de jongste en hebben we vermaak voor de nieuwe generatie professionals.

Bezoekersinformatie

Op vrijdag ben je welkom vanaf 18.00 uur. We eindigen om middernacht. Zaterdag gaan de poorten open om 10.00 uur en eindigen we om 16.00 uur. Aansluitend begint de uittocht van de vrachtwagens. 

Entree is gratis, parkeren kost € 10 per auto. Dit kun je bij het betreden van het parkeerterrein betalen, cash of pin. 

Deze editie van Superdik hebben we een nieuwe locatie. Een mooie locatie met de perfecte sfeer en in bosrijke omgeving. Je bent namelijk welkom op het sportcentrum Papendal in Arnhem. Het adres is Papendallaan 9, 6816VD Arnhem. Ter plaatse staan borden en vrijwilligers klaar om je naar de parkeerplaats en ingang te wijzen.

Inschrijven 

De inschrijving voor vrachtwagens is gesloten. Denk je toch dat jouw auto echt niet mag ontbreken? Stuur dan een e-mail met info en foto's naar [email protected]. We hebben slechts een beperkt aantal plekken, bij meer aanmeldingen zal er een selectie plaatsvinden. We streven ernaar om iedereen uiterlijk 11 mei een bericht te hebben gestuurd. 

Deelname kost 65 euro. Hiervoor ontvang je een leuk aandenken en een ontbijt voor twee personen op zaterdagochtend. 

Fotoverslag Superdik 2023

Kom vast in de sfeer met onderstaande terugblik van de eerste editie van Superdik. Met zo'n 220 vrachtwagens, een prachtige locatie en super lekker weer was het een show die we niet gauw zullen vergeten. Hieronder vind je een selectie van foto's die we hebben ontvangen van verschillende fotografen. Veel kijkplezier, geniet lekker na en we zien je graag op 31 mei en 1 juni 2024 in Papendal, Arnhem!

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »