Quality Truckstyling Parts

Truck Event Superdik - 9 & 10 juni - Soesterberg

Superdik, de nieuwe truckshow met alleen de dikste showtrucks. Vrijdagavond 9 juni en zaterdag 10 juni kun je zo'n 250 showtrucks van dichtbij bewonderen. Allemaal uit de categorie 'superdik'! Klik op de banner voor meer informatie.

Fotoshoots

Scania R590 - T. Geurtsen

Het span van Tom is compleet! Een dikke R590 motorwagen inclusief 3-assige aanhanger. De Scania werd opgebouwd door Nefra Voertuigtechniek, het spuitwerk komt van Bronk en Buffl tekende voor het interieur.  

Hieronder vind je alle foto's inclusief meer informatie over de accessoires die Tom bij ons heeft aangeschaft. Je kunt Tom zijn auto ook bewonderen tijdens ons nieuwe Truckevent Superdik!

De Hypro Bullbar geeft deze combi echt een stoere look!

Voorzien van dunne onderspoiler met Talmu's en booskijkers. Hoekschilden van een Scania S staan deze R590 ook goed!

Tom koos voor een Fox Parts zonneklep van 34 cm, een Classic lichtbak van 140x40 cm met daarnaast twee Michelinpoppen en Hella zwaailampen

Voor het echte V8-gevoel bestelde Tom bij ons een RVS uitlaatklep.

GIS Instaprubber mag natuurlijk niet ontbreken ;)

________________________________

DAF XG+ - Walter Pape

Na 1,4 miljoen kilometer ruilde Walter zijn oude vertrouwde DAF XF105 in voor een verse XG+. Die laatste heeft hij grondig aangepakt. De opbouw werd verzorgd door Juffermans Machinebouw, het spuitwerk nam Rutges Reclame & Design voor zijn rekening en het interieur is gedaan door Truckstyling Lunteren. Uiteraard haalde Walter zijn onderdelen bij Go-in-Style.

Onze Tim maakte een exclusieve fotoshoot met Walter. Hieronder vind je alle foto's inclusief meer informatie over de accessoires die Walter bij ons heeft aangeschaft. Je kunt Walter zijn auto ook bewonderen tijdens ons nieuwe Truckevent Superdik!

Een Fox Parts zonneklep van 30 centimeter, Veap onderspoiler en hoekschilden maken de DAF gelijk een andere auto. Superdik!

Hierboven kun je goed zien dat de Solarguard booskijkers de koplampen van de nieuwe DAF een extra stoere look geven. 

Walter koos voor onze eigen Go-in-Style RVS achterbumper met 8 ronde gaten. Prima keuze wat ons betreft!

Vier Nedking luchthoorns op het dak, uiteraard aangesloten met onze aansluitset. Altijd voldoende lucht door je hoorns voor een gegarandeerd goed geluid!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »