Quality Truckstyling Parts

Fotoshoots van dikke wagens!

Volvo FH - Alkhaldi (Saoedi-Arabië)

Khader komt uit Saoedi-Arabië en zocht een geschikte tweedehands trekker voor zijn bedrijf. Die vond hij bij Vaex. Maar een standaard trekker was niet genoeg voor hem, dus bezocht hij ons bedrijf voor advies en de nodige accessoires. Buffl heeft gezorgd voor de verdere opbouw van de Volvo. Wat Khader allemaal bij ons heeft uitgezocht en hoe dit heeft uitgepakt, zie je hieronder in het fotoverslag.

Khader koos voor een Volvo FH4 Globetrotter XL 6x2 trekker.

Op het dak zijn vier Nedking luchthoorns gemonteerd. De Nedkings worden aangestuurd door ons manueel luchtventiel. Handmatig te doseren, dus van beschaafd naar knetterhard! Voor signalering werd gekozen voor Britax LED flitslampen met helder glas. 

Boven de Fox Parts zonneklep is een Aerosign lichtbak van 160 x 40 cm geplaatst. Boven de lichtbak is gekozen voor 5 Briod Ozz verstralers. Deze verstralers zijn gemonteerd op onze RVS verstralersteun voor achter een lichtbak. 

De achterkant van de cabine moest strak, de Volvo achterwand bood uitkomst. De achterwand leent zich perfect voor de special paint. MW Designs heeft dit verzorgd.

Verlichte Volvo letters in de kleur oranje, gemonteerd op de gladde frontplaat.

Vier Briod verstralers op de Hypro bullbar gemonteerd. 

Er is gekozen voor de Omnius slim taillight frames. Deze zijn strakker, lichter, te monteren vanaf 1 zijde en super mooi te spuiten. Ze zijn hier mee gespoten in de kleur van de Volvo. In de frames is gekozen voor Strands Izeled Dark Knight lampen. Tussen de achterste assen is de ruimte gevuld met kunststof strings.

Special paint loopt prachtig door op het Omnius slim taillight frame

Niet alleen Strands Dark Knight achterlichten, ook de breedtelampen zijn van Strands en donker uitgevoerd.

GIS Instaprubber mag natuurlijk niet ontbreken ;)

Uiteraard zijn er nog heel veel geleverde accesoires die hierboven niet benoemd zijn. Wil je meer informatie over de items op deze auto, of wil je advies over het opbouwen van jouw auto? Bel ons dan op 0348-20 0002 of mail naar [email protected]

________________________________

Scania R590 - T. Geurtsen

Het span van Tom is compleet! Een dikke R590 motorwagen inclusief 3-assige aanhanger. De Scania werd opgebouwd door Nefra Voertuigtechniek, het spuitwerk komt van Bronk en Buffl tekende voor het interieur.  

Hieronder vind je alle foto's inclusief meer informatie over de accessoires die Tom bij ons heeft aangeschaft. Je kunt Tom zijn auto ook bewonderen tijdens ons nieuwe Truckevent Superdik!

De Hypro Bullbar geeft deze combi echt een stoere look!

Voorzien van dunne onderspoiler met Talmu's en booskijkers. Hoekschilden van een Scania S staan deze R590 ook goed!

Tom koos voor een Fox Parts zonneklep van 34 cm, een Classic lichtbak van 140x40 cm met daarnaast twee Michelinpoppen en Hella zwaailampen

Voor het echte V8-gevoel bestelde Tom bij ons een RVS uitlaatklep.

GIS Instaprubber mag natuurlijk niet ontbreken ;)

________________________________

DAF XG+ - Walter Pape

Na 1,4 miljoen kilometer ruilde Walter zijn oude vertrouwde DAF XF105 in voor een verse XG+. Die laatste heeft hij grondig aangepakt. De opbouw werd verzorgd door Juffermans Machinebouw, het spuitwerk nam Rutges Reclame & Design voor zijn rekening en het interieur is gedaan door Truckstyling Lunteren. Uiteraard haalde Walter zijn onderdelen bij Go-in-Style.

Onze Tim maakte een exclusieve fotoshoot met Walter. Hieronder vind je alle foto's inclusief meer informatie over de accessoires die Walter bij ons heeft aangeschaft. Je kunt Walter zijn auto ook bewonderen tijdens ons nieuwe Truckevent Superdik!

Een Fox Parts zonneklep van 30 centimeter, Veap onderspoiler en hoekschilden maken de DAF gelijk een andere auto. Superdik!

Hierboven kun je goed zien dat de Solarguard booskijkers de koplampen van de nieuwe DAF een extra stoere look geven. 

Walter koos voor onze eigen Go-in-Style RVS achterbumper met 8 ronde gaten. Prima keuze wat ons betreft!

Vier Nedking luchthoorns op het dak, uiteraard aangesloten met onze aansluitset. Altijd voldoende lucht door je hoorns voor een gegarandeerd goed geluid!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »