Quality Truckstyling Parts

Aangepaste openingstijden in verband met Truckstar Festival

In verband met het Truckstar Festival zijn wij op vrijdag 26 juli telefonisch bereikbaar tot 12:30 uur. Het magazijn is die dag geopend tot 17:00 uur. Op zaterdag 27 juli is het magazijn geopend van 09:00 tot 11:00 uur, uitsluitend voor het afhalen van bestelde orders. We zien je graag op onze stand in Assen!

Agenda Truckshows

Agenda Truckshows 2024


Februari

9 en 10 februari - Truckhshow 'Zet Ma Op De Bult'
Truckshow met 150 trucks. Vrijdagavond hebben ze een feestavond en op zaterdag een grote chauffeursmarkt en diverse activiteiten. Meer info op de Facebookpagina.

10 februari - NAMAC beurs Houten
De grootste miniatuurautobeurs van Europa (aldus de NAMAC) wordt meerdere malen per jaar gehouden in de Expo in Houten. Open van 10.00 tot 15.00 uur. Meer info vind je hier.

Maart

16 maart - Modelshow Europe Ede
Modelshow Europe is een modelbouw tentoonstelling die jaarlijks wordt georganiseerd. Wat deze tentoonstelling zo bijzonder maakt, is het feit, dat deze show specifiek gericht is op een bepaalde vorm van modelbouw: alleen modellen van kranen, zwaartransport en grondverzetmachines zijn op deze show vertegenwoordigd. Van 10.00 uur tot 16.00 uur. Meer info op modelshow-europe.com.

April

20 april - Retro Truck Tour
Op zaterdag 20 april rijden we weer een ronde met retro trucks. De locatie houden we nog even voor ons. Je kunt meerijden met een youngtimer vrachtwagen gebouwd tussen 1980 en 2005, maximaal Euroklasse 3 en tachograaf met schijf. Deelname is alleen mogelijk met losse trekker of motorwagen. Inschrijven kan binnenkort. 


Mei

4 en 5 mei - LUX Truckshow (B)
De tweede editie in het Belgische Hamme met zo'n 180 trucks. Meer informatie lees je hier.

12 mei - Truckfestival West-Friesland
Truckfestival in het centrum van Medemblik. Meer info vind je op de Facebookpagina.

18 mei - Tekno Event
Een uitstalling van Tekno modellen, maar dan in schaal 1:1. Kortom, echte trucks! Uiteraard zijn het museum en de shop open en zijn er vele activiteiten en acties. Meer informatie lees je op de website.

18 & 19 mei - Devon Truck Show (UK)
Honderden showtrucks, heel veel shows, vermaak voor kinderen en live muziek. Dat is Devon Truck show in Engeland. Er zijn veel verschillende standhouders en er is een camping voor bezoekers. Meer info lees je op hun website.

18 en 19 mei - Putte Lights On (B)
Putte Lights On is een truckshow in het Belgische Putte. Meer info vind je op hun website

25 mei - Truckshow Kalkar On Wheels (D)
Een truckrun met aansluitend een mooie truckshow. Deze show vindt plaats in het Duitse Kalkar, net over de grens. Meer informatie vind je op hun website

25 en 26 mei - Twents Trucktreffen
Trucks, feest en gezelligheid staan hier voorop. Meer informatie op de website.

31 mei en 1 juni - TSK
Een Truckshow met zo'n 200 trucks op een unieke locatie: aan het strand onderaan de Haringvlietbrug. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van het event.

31 mei en 1 juni - Superdik, The 1% Truck Event
De tweede editie van het Truck Event Superdik, georganiseerd door Go-in-Style.nl, staat gepland op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. Na een zeer geslaagde eerste editie streven we naar nog een dikkere tweede editie. Zo'n 250 showtrucks, standhouders, een gezellige avond met vrienden en muziek, vermaak voor de kinderen en een prachtige locatie zijn de ingrediënten. Dit jaar zal Superdik plaatsvinden tussen de Veluwse bossen op Sport- en Eventcentrum Papendal te Arnhem. Meer informatie vind je hier



Juni

8 en 9 juni - Truckshow Druten
Truckshow in Druten. Meer informatie over deze show vind je op de Facebookpagina van het evenement.

14 en 15 juni - Truck festival Burdaard
Een truckfestival voor jong en oud met een konvooi-rit, braderie en muziek. Vermaak voor jong en oud. Meer informatie over deze Friese Truckshow vind je op de website.

15 juni - NAMAC beurs Houten
De grootste miniatuurautobeurs van Europa (aldus de NAMAC) wordt meerdere malen per jaar gehouden in de Expo in Houten. Open van 10.00 tot 15.00 uur. Meer info vind je hier.

15 en 16 juni - Truckshow Ciney (B)
De bekende Red-Carpet show in Belgie (meer info).

22 en 23 juni - Truck GP Zolder (B)
Truckraces (FIA Championship + DTR Championship), een truckshow, activiteiten voor kinderen en muziek, dat is de Truck GP in Zolder. Op zondag rijden de showtrucks een parade over het circuit. Meer info vind je hier.


Juli

5 en 6 juli - Hanno's Truckshow 
De tweede editie van Hanno's Truckshow vindt plaats bij Flevonice in Biddinghuizen. Meer info vind je op de Facebookpagina

6 juli - Truckshow Lubbeek (B)
Truckshow in het Belgische Lubbeek. Meer informatie vind je op de Instagram-pagina

13 en 14 juli - Truck AID meeting Landgraaf
Truckverkiezing, behendigheidswedstrijden, vuur-uur, kinderactiviteiten en showtrucks. Meer info op de website van de truckmeeting

27 en 28 juli - Profile Truckstar Festival
Misschien wel de bekendste en zeker de grootste Truckshow in Europa, het Truckstar Festival in Assen. 2.200 vrachtwagens, een beursplein, shows en stunts en muziekavond. Uiteraard zijn wij als Go-in-Style aanwezig met een stand op het Beursplein. Bezoek ons daar! Meer hierover lees je op hun website

Augustus

2, 3 en 4 augustus - Truckshow Merksplas
Truckshow in het Belgische Merksplas. Vrijdag cafe voor de chauffeurs, zaterdag show en feest en op zondag uitrijden. 

9 en 10 augustus - Power Truck Show (Fin)
Mooie ruim opgezette Truckshow in Finland. Deze show vindt jaarlijks plaats op het PowerPark in Härmä. Meer over deze Finse show vind je op hun website.  

9 augustus - Truckshow Rossum
Truckshow op 'Boerderij Zonneveld' in Rossum. Meer info vind je op hun website.

10 en 11 augustus - Truckshow Bekkevoort (B)
Truckshow met 500 trucks, lichtjesshow, optredens van artiesten en dj's en een rondrit. Meer informatie vind je op de website van de organisatie. 

17 augustus - NAMAC beurs Houten
De grootste miniatuurautobeurs van Europa (aldus de NAMAC) wordt meerdere malen per jaar gehouden in de Expo in Houten. Open van 10.00 tot 15.00 uur. Meer info vind je hier.

17 en 18 augustus - Truckshow Liessel
Truckshow met 700 vrachtwagens en een grote feesttent. Meer info vind je op de website.

21 t/m 24 augustus - Elmia Lastbil (S)
Dit jaar vindt de Nordic Trophy weer samen met de Elmia Lastbil. Dit betekent een hele grote beurs met allerlei soorten standhouders uit de truck-industrie, maar ook de Nordic Trophy truckshow zoals je gewend bent. Als liefhebber van vrachtwagens, kun je hier dus 4 dagen je hart ophalen op allerlei vlakken. Meer informatie lees je op de website.

24 augustus - Retro Truckshow Opende
Een retro Truckshow georganiseerd door en voor liefhebbers. Met trucks tot maximaal bouwjaar jaren 90. Meer info, tijden en inschrijven lees je op de Facebookpagina

31 augustus - Dieselpark Truckmeet 2024 
1 dag, 1 passie, 1 familie. Deze truckshow wordt georganiseerd door Truckjunkie. Rondom de unieke Raceway Venray vind je mooie showtrucks, stands, muziek en activiteiten. De dag eindigt met een uitrijparade voor de hoofdtribune. De toegang is gratis. Meer info vind je op dieselpark.nl.


September

6, 7 en 8 september - Billerbeck Finest (D)
Truckshow in het Duitse Coesfeld. Er zijn zo'n 120 trucks aanwezig, er is een feest en diverse stands. Meer informatie kun je vinden op hun Facebookpagina

6 en 7 - Skane Truckshow (S)
Skane Truckshow, een mooie grote truckshow inclusief een beurs vindt plaats in Zweden. Klik hier voor meer informatie. 

7 en 8 september - Warmste Truckrun Hasselt (B)
150 showtrucks, stands en een truckrun. Dit vindt allemaal plaats in de Trixxo Arena in Hasselt. Meer informatie vind je op hun website

20 en 21 september - Boeruh Rock Festival Herwijnen
Bulderende motoren, dikke rookpluimen, veel muziek! Kortom, de 14e editie van Boeruh Rock wordt één groot feest. Klik hier voor meer info.

28 september - Truckersdag Staphorst
Truckersdag Staphorst wordt georganiseerd door Chauffeursvereniging de Lichtmis. Een chauffeursmarkt, zo'n 400 trucks en leuke demonstraties. Meer informatie vind je op de website van de chauffeursvereniging.


Oktober

12 en 13 oktober - Drifter Style Truckshow
Truckshow van het Ierse Drifter Style in het Eikon Exhibition Centre. De show vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 oktober. Meer info op www.drifterstyle.com.


December

7 en 8 december - Mega Trucks Festival
Groot indoor truck evenement in de Brabanthallen in Den Bosch. 400 vrachtwagens, veel stands en een gezellig chauffeursmarkt. Daarnaast is er vermaak voor jong en oud. Bezoek ook onze eigen Go-in-Style stand tijdens deze show! Meer info over het Mega Trucks Festival lees je hier


Meld jouw evenement aan!

Staat jouw evenement nog niet in onze agenda? Meld 'm dan aan via ons aanmeldformulier. Heb je een opmerking of vraag over een evenement in onze agenda? Mail ons dan: [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »