Quality Truckstyling Parts
Truckshow Drifterstyle 2023

Truckshow Drifterstyle 2023

Op 7 en 8 oktober vond de eerste editie van de Drifterstyle Truckshow plaats. Een indoor truckshow georganiseerd door onze goede relatie David van Drifterstyle (www.drifterstyle.com). David poetst normaal gesproken vrachtwagens. Dit doet hij op een absurd hoog niveau. Daarnaast verkoopt hij ook truck-accessoires, die haalt hij bij ons vandaan. Hij heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en zo moest zijn truckshow ook worden. Wij waren op de truckshow in Lisburn (Ierland) en maakten onderstaand fotoverslag voor je. 

Altijd leuk om je eigen spatlap terug te zien op dikke auto's in het buitenland!

Tasty T! Met onder andere een Solarguard onderspoiler met Talmu's.

Zurkirchen, inmiddels een hele bekende auto in de showtruckwereld. De Volvo FH is o.a. voorzien van een Solarguard gladde frontplaat en Trux Bullbar.

Super strakke bumper. Strands Izeled lampen in combinatie met de Omnius Slim Taillight frames

Nederland werd vertegenwoordigd door Stebo Transport met zijn nieuwe DAF XG+. 

Mooi setje! De Scania heeft een Mexicano-zonneklep van Coles en de halve onderspoiler van Veap. De Volvo is voorzien van een Fox Parts zonneklep en de onderspoiler is van Solarguard. 

De auto's van F.G. Bond zijn altijd spic en span. Super poetsers!

Omnius Slim Taillight frame voor drie lampen.

Dit is gaaf!!

Terug naar het overzicht met alle blogs


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »