Quality Truckstyling Parts
Truckshow Guilty by Association

Truckshow Guilty by Association

Truckshow Guilty by Association is een tweejaarlijkse truckshow georganiseerd door Chrome Shop Mafia en 4 State Trucks. De show wordt gehouden in Joplin, Missouri. Jan Jaap en Jos bezochten de twaalfde editie van deze show tijdens hun trip in september 2023. Hieronder een fotoverslag van de show. Veel kijkplezier!

Mooi detail, melonlights onder de spiegel. Je ziet ze hier overal. Op de hoeken van de bumper, achterop de trailer. Superdik! Check hier al onze melonlights. 

Even een selfie met Bruce Wilson. Een bekende Amerikaanse vlogger. Recent een oude 4-serie van Ceusters gekocht en naar de States verscheept. Je kunt hem volgen op Instagram en YouTube. 

Bruce nam een gloednieuwe Peterbilt mee die hij had voorzien van rupsbanden. Dit deed hij voor de Truckpulling, alleen ging die niet door vanwege de vele regenval. Too bad!

Op de foto met de eigenaar van de Chrome Shop Mafia/4 State Trucks; Bryan Martin.

Torpedo-lampen zie je hier echt veel! Wij hebben ze ook, in LED en in bol. Oranje of wit, zelfs schakelbaar. Voor alle Torpedo-lampen, klik hier

Terug naar het overzicht met alle blogs


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »