Quality Truckstyling Parts

De GIS familie

Jan Jaap

JJ voor insiders, de oprichter van GIS. Wil je meer informatie over hoe het allemaal begonnen is kijk dan op deze pagina. Door JJ zijn toewijding en scherpe blik is GIS met haar service geworden wat het nu is. In zijn vrije tijd vind JJ het heerlijk om het gras te maaien en uiteraard zijn wagenpark te poetsen. #wassenheeftaltijdzin, zelfs in de regen ;). Hij houdt zich nu voornamelijk bezig met productontwikkeling en ook het bezoeken en organiseren van evenementen. Met zijn perfectionisme komt hij met de super dikste ideeën. Meer weten over onze evenementen en het laatste nieuws? Volg ons op instagram en facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

Jos

Krijg jij binnenkort een nieuwe wagen? Of ben je een eigen rijder en wil je wat accessoires om je truck dikker te maken? Ben jij een truck opbouwer of vrachtwagen dealer? Of wil je gewoon advies wat mooi is op jouw truck?Dan moet je bij onze Jos zijn. Hij kan jou ontzettend goed adviseren. Hij weet precies wat bij jou en je auto past en wat technisch mogelijk is. Wist je dat Jos zelf met zijn eigen truck mooiste van Nederland is geweest? Bij Jos ben je aan het juiste adres. Je kan bellen naar ons: 0348-234444 of mail: [email protected].
Jos is op woensdag afwezig, want tja, het rijden kan hij dan nog gewoon lekker blijven doen ;) 

 

Jasper

Als de #gishunk zou bestaan zou dat Jasper zijn. Jasper is ons manusje van alles. Hij is aangenomen voor de marketing, los van dat hij er zelf altijd goed uitziet, zorgt hij er ook voor dat het er bij GIS goed uitziet. Hij houdt de website en de socials op orde. Ook de evenementen zijn strak geregeld door Jasper.Daarnaast schrijft hij ook onze nieuwsbrief, heb je een suggestie of een vraag aan Jasper? Bel 0348-234444 of mail [email protected]. Jasper geniet op vrijdag van zijn vrije dag!

 

 

 

 

Demi

Demi is ons financiële geweten. In principe wil je niks met haar te maken hebben, want dan gaat het allemaal goed ;). Naast het verzorgen van de financiële administratie voor GIS, vind Demi ook heel fijn om tijd met haar eigen paard, Glas, door te brengen. Heb je een paard wat gemasseerd moet worden? Dan ben je bij haar ook aan het juiste adres.

 

 

Jesse

Als JJ nog een zoon had gehad dan was het Jesse geweest. Jesse regelt de dagelijkse gang van zaken als shopmanager, het GIS team kan dus met al haar problemen bij hem terecht. Iedere werkdag starten we met een dagstart onder zijn bezielende leiding en het genot van een bakkie. Jesse zet dan iedereen op scherp. Hij is al jaren in dienst bij GIS dus waarschijnlijk ken je hem wel! Hij is onze wandelende vraagbaak. Verder houdt Jesse zich bezig met het GIS team: aannemen, aansturen en amuseren als lid van de feestcommissie.

 

 

 

Pascalle

Pascalle is het enige echte #gismeisje. Ze is onze eerste medewerker. Velen van jullie hebben haar al weleens aan de telefoon gehad. Ze doet voornamelijk de klantenservice en houdt zich bezig met schades en zoekgeraakte pakketten. Naast dat ze het #gismeisje is, is ze ook een paardenmeisje. In haar vrije tijd is ze graag in de weer met haar eigen paard Verdi en pony’s Henkie en Joby.

 

 

Wilbert

Wilbert is onze nieuwste aanwinst. Met jarenlange ervaring als automonteur is het heel fijn om iemand met technische kennis in huis te hebben. Wilbert is niet alleen goed in het grove werk, want in zijn vrije tijd bouwt hij graag trucks op schaalmodel 1:24. Wilbert werkt fulltime.

 

 

 

Bernike

Bernike zorgt voor de goede sfeer zowel op kantoor als bij onze klanten. Zij maakt iedereen blij en gelukkig #happinessofficer. Bij Bernike kun je met al jouw vragen terecht, wanneer wordt mijn pakket geleverd, wat voor mogelijkheden zijn er om te betalen, is er een product op voorraad of heb je een foutje gemaakt in je bestelling of wil je toch komen afhalen? Geen vraag is Bernike te veel. Neem wel even de tijd als je belt, als voormalig kapster houdt ze je lekker aan de klets. Als raadslid van de Feestcommissie zorgt Bernike ervoor dat Team GIS de leukste uitjes heeft! Wist je dat Bernike niet helemaal onbekend is in ons wereldje? Ze is namelijk opgegroeid in de transport wereld. Je kunt haar bereiken via 0348-200002 of mail [email protected].

 

Dennis

Ben jij ook benieuwd wie er waakt over onze producten? Wie zorgt dat er pakketten allemaal netjes en op tijd de deur uit gaan? Dat is Dennis, onze magazijn chef. Met een heel team van intelligente jongens (sorry helaas nog geen meiden) runt hij het magazijn. Wist je dat onze magazijn jongens de handgeschreven kaartjes bij je bestelling doen? Bij ons is het magazijn aan de overkant van de weg, dus als je komt afhalen of je wilt onze magazijn toppers bewonderen, moet je aan de Lopikerweg Oost 53D zijn. Uiteraard in het mooie Lopik. Maar tussen 12:30 en 13:00 zijn ze er eventjes niet, dan zijn ze een lekker bammetje aan het eten bij de collega’s in de Barn.

 

 

 

 

 

Paul

Alles wat wij verkopen moet ook uiteraard ingekocht worden. Daar hebben wij Paul voor. Wil jij wat weten over de inkoop? Wil je dat we jouw producten gaan verkopen? Neem dan contact met Paul op. Mail [email protected] of bel 0348-234444 en kies de optie inkoop/administratie. Paul werkt fulltime, en toch hebben we backorders. Paul is in zijn vrije tijd altijd druk met zijn auto wassen en een balletje op de golfbaan te slaan. En wist je dat Paul al voor werktijd gaat sporten?  

 

 

Rinke

Rinke werkt bij ons in het magazijn sinds de zomer 2022 Hij volgt een studie marine biologie, over visjes enzo. Hij weet inmiddels meer van vrachtwagens dan over biologie. Rinke is aan de lunchtafel net een biologieleraar, hij denkt overal wat vanaf te weten en is niet bang om zijn kennis te delen. In zijn vrije tijd leest hij graag boeken. 

 

 

 

 

Edwin

Edwin is dit jaar afgestudeerd in integrale veiligheidskunde. Hij is momenteel fulltime bij ons aan het werk, zowel in ons magazijn als op kantoor. Hij houdt zich bezig met optimaliseren van de processen in het magazijn. Heb jij een handgeschreven kaartje bij je bestelling gekregen? Dan is hij waarschijnlijk ondertekend door Edwin. Als Edwin aan het werk is hoor je de foutste hits door de speakers. Edwin geeft al zijn verdiende geld uit aan voetbalshirts, we zeggen maar niet van welke club. 

 

 

Brian

Brian is inmiddels ook afgestudeerd in commerciële economie. Hij werkt fulltime bij ons zowel in ons magazijn als op kantoor. Hij ondersteunt Jasper met de marketingafdeling. Donderdag is onze grote pakketten dag, Brian werkt dan niet voor niets, hij sjouwt graag. Hij staat in zijn vrije tijd namelijk graag met zijn vriendin te flaneren in de sportschool.

 

 

 

Mark-Willem

Mark-Willem is afgelopen jaar er achter gekomen dat studeren toch niks voor hem is. Hij werkt nu fulltime bij GIS, hij ondersteunt Jesse met dagelijkse taken en als chef ICT zorgt hij dat alles op rolletjes loopt. Hij drinkt nog steeds op donderdagavond een biertje voor €1,25 bij zijn studentenvereniging, dat is wel wat voor hem.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »