Quality Truckstyling Parts
SEMA here we come!

SEMA here we come!

Degenen die ons een beetje gevolgd hebben in 2013, weten dat het voor ons geen vanzelfsprekendheid (understatement!) was dat we door Amerika konden reizen.
Dus toen JJ voorstelde om in november naar de SEMA te gaan, hing gelijk de zwarte wolk van het visum (lees: consulaat) weer boven ons hoofd. Gelukkig moest dit keer alleen JJ naar het consulaat, want ik ben er nog niet toe in staat, geloof ik. Ter voorbereiding op het intervieuw op het consulaat maar weer eens een 10 pagina tellend formulier ingevuld. Met van die gezellige vragen of je ooit deelgenomen hebt aan genocide, mensen gesmokkeld hebt etc etc. Vorige week was het zover, donderdag mocht JJ in Amsterdam verschijnen. Net als twee jaar geleden, gingen velen hem voor en moest hij blijven wachten. Met lood in zijn schoenen dan eindelijk naar het loket. Ongelooflijk maar waar, na een aantal vragen kreeg hij de te horen dat zijn aanvraag was 'approved'! Woensdag stond het dan echt zwart op wit toen zijn paspoort werd terugbezorgd met daarin het B1/B2 visum voor 10 jaar.

De weg naar Amerika is dus weer vrij. Begin november vertrekt JJ naar Las Vegas voor de SEMA, praten met diverse leveranciers (en veel kwijlen natuurlijk). Verder op het programma staan een bezoek aan Stay Loaded  en Big E van 10-4 magazine. En natuurlijk de shops, cruises en wat nog meer met glimmend en wielen te maken heeft. Om te eindigen op de Good Guys show in Pleasanton, California. 

Ik hoef niet bang te zijn dat hij zich gaat vervelen. Vico heeft hem nog wel laten beloven dat het alleen een zakelijk bezoekje is en dat als we een selfie krijgen van hem bij een zwembad, hij direct terug naar huis moet komen. 

We houden jullie op de hoogte!


Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »