Quality Truckstyling Parts
Roadtrip Westcoast USA

Roadtrip Westcoast USA

Begin november ben ik naar de SEMA show geweest in Las Vegas. Het duurde even voordat ik daar was (defect toilet in vliegtuig, 4 uur vertraging, aansluitende vlucht gemist, hotelovernachting in Minnaepolis en pas volgende ochtend naar Las Vegas) maar dan heb je ook wat. Dit was de derde keer SEMA show voor mij maar het was weer even spectaculair als de voorgaande keren. 
De SEMA is de grootste automotive aftermarket beurs in de wereld. Hier zie je dus alles wat met auto accessoires te maken heeft. Ook Hornblasters had hier een stand. Een uitgelezen kans om contacten weer even aan te halen en weer een bestelling trainhorns te plaatsten voor begin 2016.

Na vijf dagen heb ik Las Vegas verlaten in een gehuurde Camaro Cabrio. Het ideale vervoersmiddel om over de route 66 naar LA te rijden. In LA ben ik bij Stay Loaded geweest om daar de nieuwe collectie te bekijken en natuurlijk te bestellen.

Een bezoekje aan Eric (BigE) van 10-4 magazine mocht natuurlijk niet ontbreken. Eric was zo enthousiast dat hij mij heel LA heeft laten zien en met als hoogtepunt een NBA game in het LA Staples Centre tussen de Clippers en de Grizlies. Een waar spektakel, compleet met cheerleaders, het volkslied en heel veel uitgelaten fans. 

Verder heb ik in LA chrome shops bezocht en Chevelle onderdelen gescoord.

Na het succesvolle bezoek in LA ben ik langs de kust naar San Francisco gereden. Als een ware toerist heb ik daar de tijd voor genomen en plaatsen als Santa Barbara, Cambra en Santa Cruz bezocht. 
Nog even gekeken of de Golden Gate Bridge er nog ligt. Helaas, dit maal zonder Truck. Leuk om weer herinneringen op te halen.

De reis werd afgesloten met een bezoek aan de Good-Guys show in Pleasanton, waar duizenden hotrods en muscle cars te bewonderen waren.

Een hele andere reis dan in 2013. In mijn eentje, zonder truck en met een ander doel.
Toch was het een zeer geslaagde reis.  

Foto's vind je hier.

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »